Het is alweer 2 jaar geleden sinds ik dit avontuur heb gestart. Alles begon de laatste week van juni 2017, net voor de jaarlijkse lionsgate(een astronomische gebeurtenis). En het zou nog 3 maanden duren eer ik mijn eerste blog de wereld in zou sturen. Wat een gekke reis is het al geweest. Een bijzonder intense en leerrijke reis ook. Er zijn veel dingen gebeurd en ik heb veel mensen ontmoet. Nieuwe velden hebben zich geopend, en ik ben dankbaar voor alles. En ondanks dat ik hier al 2 jaar bezig ben, geeft mijn gevoel aan dat het nog maar net een begin is van iets heel moois.

Dus het wordt tijd om de basis te leggen om dit naar een hoger niveau te kunnen tillen. Ik wil mijn doelpubliek verder opbouwen en uitbreiden. Ik wil zo veel mogelijk mensen bereiken en verrijken met mijn inzichten en de kennis die ik verzameld heb. Dat is het doel dat ik op dit moment voor ogen heb. En ik ben een aantal kleine veranderingen aan het doorvoeren die daar de basis voor bouwen. En ik kan hierbij ook steun en hulp gebruiken. Een persoon die mij de voorbije anderhalf jaar al enorm heeft geholpen is Sophie. Dank je voor je hulp achter de schermen!

Dus, als je mij wilt steunen en helpen kan je vooral mijn website, mijn blogs en links verspreiden naar iedereen die er voor open staat. Schrijf je in op de nieuwsbrief om ze rechtstreeks in je inbox te krijgen.
Je kan je ook lidmaken van mijn facebook groep. Ook op Telegram kan je mij vinden!

Je kan ook doneren om mij een duwtje in de rug te geven. Dit kan via Ko-Fi een virtuele koffie te geven. Ik heb een liberapay account om weerkerende donaties te geven. Binnenkort zal ik ook een paypal link en een patreon account opzetten. Dit alles vind je ook onderaan dit artikel terug onder het kopje “steun mij”. Voorts plan ik presentaties en andere acties. Spread the word en kom zelf ook eens af!

Er liggen nog veel plannen op de to do stapel, en ik kijk er naar uit om ze samen met jullie te realiseren!