Zo, hier zijn we weer. Na een break van toch bijna een maand. Het was langer dan gedacht omdat ik rond nieuwjaar zwaar ziek ben geweest met een zware keelinfectie. De dokter had mij zelfs onmiddellijk doorgestuurd naar de keelspecialist op verdenking van een abces. Dat was wel eventjes schrikken.

Maar een antibiotica kuur heeft dat verholpen en ik was snel terug op de been. Die extra 3 weken rust hebben mij heel goed gedaan. En sinds dit weekend slaapt mijn dochter ineens exceptioneel goed. Dus ik voel me een gezegend man. Laten we vooral hopen dat het zo blijft.

Dus, terug naar het blog front! Hier kan ik iets nieuws melden. Als je mij wil steunen kan je vanaf deze maand ook door mij ontworpen t-shirts kopen. Dit zal via Redbubble gaan gebeuren. De voorbije maanden heb ik veel ideeën opgespaard en deze zal ik gaan omzetten in effectieve ontwerpen. Er zijn al 4 ontwerpen verkrijgbaar. Om alles overzichtelijk te houden zal ik alles bundelen onder de support page.

Hier zal je andere steunopties vinden en tevens de link om je in te schrijven op mijn mail updates. Wat ik ten zeerste kan aanraden, omdat je dan de laatste nieuwe artikels rechtstreeks in je mailbox krijgt.

Verder wens ik jullie nog een heerlijk jaar toe vol met bruisende energie. En een hele nieuwe lading verse blogbroodjes die ik jullie warm ga serveren.