Dit gaat eentje zijn die informatie van verschillende locaties samenlegt om op zoek te gaan naar een rode draad. Ook gaan er een aantal stellingen en bedenkingen gedaan worden gebaseerd op de informatie die te vinden is.

Zoals ik al eerder aanhaalde in mijn blogs over 5G: Deel 1 en Deel 2,is de technologie zeer gevaarlijk voor de gezondheid. De technologie is niet getest of onderzocht maar wordt toch aan volle snelheid uitgerold alsof het een gouden uitvinding is. Er is zelfs sprake van het aanbidden van 5G als je sommige mensen hoort praten. Terwijl 4G nog niet eens ten volle benut wordt. Waarom is dit?

Ik kwam een tijdje terug een uiteenzetting tegen die heel diep ingaat op wat 5G technologisch nu is. Op welke frequenties het werkt en wat voor effect dit heeft op ons mensenlichaam. De informatie was best heftig, en soms zelfs schokkend. 5G heeft verschillende frequenties, waaronder de bestaande 3G/4G frequenties. Maar ook hogere zoals 3,5 GHz, 3,7 GHz en ook 60 GHz. Met name die laatste is een heel groot probleem.

Wat is hiervan aan denk je? 5G heeft toch geen 60 Ghz? Toch wel. Volgens een industrieel persbericht van Siversima is 2019 het jaar geweest dat 5G 60 Ghz is uitgerold in Europa.

Volgens dit bericht van GSMarena is na Zwitserland, Italië het derde land dat 5G uitrolt. Intussen is de uitrol in Zwitserland wel gestopt. Mede omdat er de eerste problemen zijn opgedoken.

In dit filmpje van Vodafone Italia hoor je een persverantwoordelijke zeggen dat ze in Milaan een openbaar 5G test-laboratorium hebben opgezet. Met de bewoners als ongewilde testkonijnen.  Over Italië gesproken, wetenschappers denken nu dat Corona mogelijks veel vroeger is uitgebroken in het land dan eerst gedacht. In november zijn er opvallend veel gevallen vastgesteld van luchtwegeninfecties. Werd dit toen nog niet herkend als Corona? Er is trouwens iets vreemds aan de hand. Ook Business insider en NYpost beweren dat patient zero in China al in november besmet was geraakt. Dat is gek, wilt dit dan zeggen dat Italië en China gelijktijdig een Corona uitbraak hebben gehad?

Dat doet mij denken aan een blog die ik onlangs geschreven heb over elektriciteit en leven. Over een boek waar virussen en uitbraken gelinkt werden aan sprongen in elektrische technologie. Waarin de Spaanse griep wordt beschreven, die op 2 weken tijd van San Francisco in Amerika naar Zuid Afrika is geraakt. En dit in een tijdperk waar vliegtuigen nog niet bestonden. Het boek is uitvoerig onderbouwd met verwijzingen naar wetenschappelijke studies en correlaties die de wetenschappers zelf hebben gemaakt.
Ook deze 10 minuten lezing zet een gelijkaardig verhaal uiteen. En het vat mooi de informatie samen van het boek. Als we dan kijken naar de kaart van bekende 5G testsites van Ookla en naar de plekken waar Corona het eerst is uitgebroken in Europa, zien we toch overeenkomsten.

Dan naar België, er waren al signalen dat er 5G testplekken waren her en der in het land. En dan zijn de komende dagen een aantal artikels komen bovendrijven die die vermoedens bevestigden. Onder andere de Antwerpse haven, de luchthaven van Zaventem, en de Atlas Copco site. En dan nog een voorgestelde testzone in Brussel. Waar het eigenlijk niet mogelijk is om 5G ook maar te testen, vanwege de strenge stralingslimitien.

Maar met het artikel in de Tijd was de intentie toch echt wel gezet. Ook al is er geen wettelijk kader, en geen steun van de bevolking, toch zal 5G er hoe dan ook komen. Zelfs al moet men met kunst en vliegwerk iets in elkaar flansen en via het Bipt tijdelijke toelatingen verstrekken zonder veiling. Welgeteld 5 bedrijven hebben al zo een toelating op zak. Een daarvan, Proximus, heeft nu dus ter ieders verbazing 5G officieel gelanceerd. Ten beginnen van vandaag, 1 april. Nee dit is geen grap, dit is gepaard gegaan met een persconferentie.

Waar is er dan 5G dekking van Proximus? Dit ontdek je via deze map.
Dat mensen hier niet mee kunnen lachen is een understatement. Er is een petitie gelanceerd die op 3 dagen tijd al meer dan 23 000 handtekeningen heeft verzameld.

Voor wie echt heel diep in 5G wil duiken zijn er 2 opties. Je kan deze film van Sacha Stone bekijken: 5G Apocalypse: Extinction event
Of je kan je handen vuil maken en zelf op onderzoek gaan op internet. Beiden zijn aan te raden!

 Belgische organisaties die strijden tegen 5G zijn:

Vereniging ElectroHyperSensitieviteit Vlaanderen
Welkom bij de Vereniging Elektro­­Hyper­Sensi­tiviteit Vlaan­deren. Via deze web­site wil­len we men­sen die lijden aan elek­­­tro­­­­hyper­sensitiviteit (EHS) onder­­­steu­nen.
EHS is een over­­ge­­voelig­­­­­heid voor elektro­magnetische vel­­­­den.

http://www.beperkdestraling.org/
Beperk de Straling is een groep van burgers die zich zorgen maakt over de exponentiële toename van de stralingsniveau’s waaraan de bevolking wordt blootgesteld.

www.stralingsarmvlaanderen.org/
www.hippocrates-electrosmog-appeal.be
Stop5G.be
Facebook stop 5G Belgie