Ik vond het nog eens tijd voor een kleine SV message. We zitten nu al een maand in lockdown. En zo’n periode doet je wel nadenken over de dingen van het leven. Waar sta ik op dit moment, waar wil ik naartoe. Wat wil ik maken van mijn leven. Wat wil ik ondernemen.

Dat zijn vast vragen die jullie ook aan jezelf stellen op dit moment. Antwoorden op alle vragen zijn er nog niet echt. Maar wat ik wel weet is dat ik van mijn gezin hou, mijn geweldige vrouw en geweldige dochter. Die is nu net bezig aan een quantumsprong in haar ontwikkeling. Het is zo fijn om haar te zien leren stappen, de wereld ontdekken (die onze kleine living is) en haar eerste brabbelwoordjes te uiten. Het zijn zowel zalige als zeer intense momenten die ervoor zorgen dat zo nauw samenleven toch belonend is.

Verder heb ik besloten om minder tijd te steken in het bloggen en meer in iets echt constructief op te bouwen. Ik ben begonnen aan het ontwikkelen van presentaties. Er zijn op dit moment 2 verhalen die ik wil vertellen. Wat die zijn zullen jullie ten gepaste tijde horen. Maar vast staat dat ik die tegen het midden van de lente wil afhebben. En dat ik na de lockdown kan beginnen met het opzetten van presentatie avonden. Dat wil ik op dit moment doen. Een positief verhaal brengen maar ook een informatief verhaal.

Er is wel degelijk een leven na de lockdown. En onze samenleving gaat fundamenteel veranderen op manieren die wij op dit moment nog niet kunnen inbeelden. Er wordt ongetwijfeld een nieuwe wereld geboren. Maar eerst moeten we door de afscheidspijnen van de oude wereld.

Maar voor ik hier ga afsluiten wil ik ook nog een interview delen dat Robert Steele van mij heeft afgenomen. Die vraag was binnengekomen door mijn werk rond alternatieve social media, web 3.0 federated platforms en the distributed web. Artikels hierover kan je vinden op mijn blog en als gastbijdragen op zijn eigen site. Dit is al van een maand of 3 geleden maar vond ik nu de moeite waard om te publiceren.

https://www.youtube.com/watch?v=polsMqxncVA&feature=emb_title

“When people have the opportunity to rest and to have solitude at home they can make enormous Spiritual progress that is nearly impossible to make if they’re busy… think of the number of people in the world working 2 or 3 jobs who have no time to do anything except eat and sleep and that’s it… this is the sad state for many many people… those people are finally getting a break… getting checks from the Government… that’s where this is going…”

“What happens when everybody is staying at home at once all over the world?… a lot of solitude and a lot of Spiritual insight… when enough people are having the same experience interesting quantum effects start to take place… field effect… consciousness starts to aggregate on itself… it starts to evolve… you have the ability for consciousness to upload new information into people’s minds…”  -David Wilcock