Het volgende artikel wou ik jullie niet ontzeggen. Dit gaat over het kruispunt tussen technologie en menselijke mogelijkheden. Dit kruispunt wordt veel te weinig besproken en als het dan aan bod komt, wordt het gesprek veel te eenzijdig gevoerd. Men gaat er maar van uit dat ons menselijk lichaam te zwak en fragiel is. Eigenlijk dat het tekort schiet op alle vlakken. Daarom dat men maar een hele berg technologie moet uitvinden en dan ook gaan kopen.

Kortweg ga ik dus akkoord met dit volledig artikel. Het materialisme is zelfs maar een detail in deze discussie. Waarom zouden wij zoveel externe technologie moeten gebruiken, en moeten verteren, implanten en koppelen aan ons lichaam? Terwijl onze slimste wetenschappers nu pas ontdekken hoe fantastisch dat ons lichaam eigenlijk werkt? Een heuse biocomputer zelfs, want ons DNA werkt op quantum-niveau en kan dingen doen die een computer of machine nooit gaat kunnen.

Daarom moeten we echt focussen op het ten volle ontwikkelen van ons menselijk potentieel. Wij zijn capabele hoogenergetische wezens die bestaan uit cellen die communiceren op basis van biofotonen en elektrische stroompjes.

Lees hier het artikel van Collective-evolution

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.