Het is al weer even geleden dat ik nog iets van mij liet horen. Maar ik verdween niet van de aardbol. De afgelopen 3 maand heb ik vooral een onvoorstelbaar intense periode gekend in mijn privé leven. Nadien had ik nood aan een periode van rust en bezinning. Ondertussen is de energie aan het terug komen en beginnen creatieve processen terug te vloeien.

Wat is er dan zoal gebeurd hoor ik je denken. Wel, we zijn dit jaar begonnen aan een ivf traject. En poging één had onmiddelijk succes. Bij deze kan ik dus melden dat ik kortstondig aanstaande vader was. Of hoe zeg je zo iets? Ik herinner mij nog levendig het moment dat we na een tergend traag proces het verlossende telefoontje kregen. Succes! Je word onmiddelijk gecatapulteerd naar de 7de hemel.

En de emotionele release die plaatsvind is onbeschrijfelijk. Het is een van de geweldigste gevoelens die ik al gekend heb. En dan vordert de zwangerschap gestaagt. Tot week 7. Dan liep het grondig mis. Ik ga niet uit de doeken doen wat en hoe precies(dit zijn namelijk erg persoonlijke details). Maar Je kan ook keihard van die 7de wolk donderen en genadeloos en snoeihard met je gezicht tegen de bodem knallen. Het is onmenselijk intens om van ontreddering naar euforie, terug naar ontreddering, verluchting, neutraal gevoel en een totale verwoestende dreun te gaan op 1 week tijd.

Euforie, blinde paniek, hals over kop urgentie. we ervaarden het ganse spectrum aan emoties zo intens, ik wist niet dat dat kon. Maar goed, na weken rust, bezinning en emotioneel (ver)werken sta ik er terug.Het heeft mij ook veel geleerd over mezelf en over de verhouding van mezelf tegenover anderen. Verrassende inzichten en soms lastige openbaringen. Het herinnert ook aan een gezegde dat zonder chaos geen groei kan zijn.

 

Ik ga dan ook de draad terug oppikken waar die gevallen is. Er was een artikel in de maak over het hele facebook schandaal dat toen volop woedde. Dit zal verder afgemaakt worden en aangevuld worden met nieuwe informatie. Dus stay tuned for that in the very near future!

Ook wil ik nog even vermelden dat ik sinds kort een nieuwsbrief heb. Je kan je inschrijven rechts aan de zijkant en helemaal vanonder deze website. Elk blog artikel dat hier gepost word. Beland dan automatisch in je postvak in. Dit is lekker ouderwets en zo blijf ik ook onafhankelijk van facebook en andere social media. mijn mening is dat je zon mega bedrijven helemaal niet meer kunt vertrouwen. En de vele schandalen blijven dit maar staven en bewijzen.

En voorts kan je mijn nieuw logo bewonderen op de frontpage. Yay! Het is een mooie geworden!

Naast deze tussensmijter kan ik ook melden dat Ik plan om tegen de zomer presentaties te gaan geven over verschillende onderwerpen rond digitale detox, draadloze technologie en veel meer. De inspiratie hiertoe is gekomen afgelopen maart. En ik ga stilletjes aan beginnen dit uit te werken. Meer informatie volgt nog.

Zo, dus dat waren zowat alle dienstmededelingen, zielsroerselen en updates. En het was best fijn om over wat meer persoonlijke dingen te spreken. Ik sluit niet uit dat ik dat af en toe nog eens ga doen. Sterker nog, ik zou dat meer moeten doen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.