Onlangs vroeg er iemand of ik goede anti-5G beschermingstips wist. Ik heb haar gelijk gezegd dat ik dit meteen kort en concreet in een blogberichtje ging gieten. 5G is een zeer controversieel onderwerp waar al veel inkt over gevloeid is. Er bestaan ook heel veel misverstanden rond en heel veel informatie die foutief is. Om het simpel te houden en to the point in deze context, moet je het benaderen zoals je elke andere elektromagnetische straling benadert. Ik had dit al eens eerder in het Engels opgeschreven in een 10-stappen masterplan.

Dit vormt een hele goede basis waarmee je de meeste stralingen al kunt neutraliseren. Theoretisch voorziet de 5G standaard stralingen tot 60GHz en meer. Maar de huidige vroege implementaties voorzien vaak niet meer in bandbreedte dan 1700MHz, 2500MHz of 3700MHz. En daarvan uitgaande zijn onze huidige gekende technieken en afweer meer dan genoeg.
Afgezien hiervan zijn er toch best wat apparaten die zich in anti-5G specialiseren. Deze spelen zich in het quantum-techonologie gebied af,of frequentie-technologie. Wat dit in lekentaal wil zeggen is dat zij door een aantal technieken schadelijke elektromagnetische frequentie omvormen en transmuteren tot onschuldige EMF velden of zelfs velden die gezondheid en welbevinden bevorderen. Veel is nog nieuwe opkomende wetenschap maar dit wordt op een aantal gebieden al ondersteund door een waaier aan peer-reviewed wetenschappelijke studies. Peer-reviewed wil zeggen dat dit door collega-wetenschappers kritisch is nagekeken op fouten en dat het zelfs gereproduceerd kan worden.

Een van de meest aanwezige (Amerikaanse) bedrijven hier is Body Align van Steve Lepkowski. Zij maken een hele reeks devices en oplossingen die je dicht tegen of op je lichaam moet dragen om effect te hebben. Hij specialiseert zich in het ‘imprinten’ van helende frequenties in verschillende voorwerpen zodat die dat ook uitzenden en zo jouw lichaam de nodige informatie en energie geven om de EMF soep te neutraliseren.

Ook het Duitse Memon is al meer dan 20 jaar actief in dit gebied en heeft tevens een hele waaier aan producten. Zij kunnen bogen op een hele schatkist aan wetenschappelijke studies waar zij hun producten op baseren. Zij zijn een van de meest gerenommeerde en degelijke bedrijven ter wereld in Energy Wellness. Hun producten worden met regelmaat gecontroleerd en onderzocht door vooraanstaande wetenschappers in frequentietechnologie en biologie.

Nu, zeg jij dat je je hier niet zo goed bij voelt, er zijn nog andere opties natuurlijk. Je hebt meer ‘traditionele’ en algemeen aanvaarde opties. Als je meer een kristal persoon bent, heb je zwarte toermalijn en het gouden trio: amethyst, rozekwarts en bergkristal.

Ook kan je gespecialiseerde kristalgrids gaan opzetten in je huis om de negatieve energie in het algemeen echt te gaan transmuteren. Het is als het ware energie-alchemie. Er zijn hier hele goede boeken over te vinden van onder andere gerenommeerde kristalexperte Judy Hall.

Een andere categorie van anti-5G en anti-EMF straling oplossingen is Shungiet en Orgone devices.
Deze zijn ook reeds lange tijd gekend en hebben hun fair share van wetenschappelijke research achter zich. Shungiet is een steen die gewonnen wordt op 1 bepaalde plek in Rusland en heeft heel sterke stralingsblokkerende eigenschappen. Deze zijn sinds een aantal jaren erg populair in Europa en je kan ze tegenwoordig in elke stenen/kristal winkel vinden.

Orgone of orgoniet devices zijn ontdekt door een Oostenrijkse wetenschapper William Reich in de eerste helft van 1900. Nadien is deze wetenschap opgepikt door een stel Amerikanen in 1980 die dit verwerkt hebben in wat wij nu kennen als Orgoniet schijven, bollen en piramides. Zogenaamde Orgoniet devices. Dit zijn typische transmuterende devices die schadelijke energieën omzetten in helende energieën.

Dan heb je ook nog zoutlampen en luchtionisators. Wat doen die hier in het EMF gedeelte? Wel,beiden verspreiden negatieve ionen die de positief geladen ionen neutraliseren. Je moet dit bekijken vanuit de fysica. Moderne elektrische en digitale apparatuur genereren positieve ionen die een schadelijk biologisch effect hebben. De negatieve ionen cancellen dit en herstellen de luchtkwaliteit tot een niveau die vergelijkbaar is met die van de lucht dicht bij een waterval. Elk ding dat negatieve ionen genereert valt hier ook onder.

Zo, dit was een blits-overzicht van de meeste categorieën van oplossingen die kunnen helpen tegen 5G. Je moet zelf kijken wat het beste bij jou resoneert, wat bij jou vibet. En dan daar zelf wat over opzoeken. Als er iets niet “klikt” kan je het gerust links laten liggen. Natuurlijk kan ik je ook verder informeren en adviseren voor een oplossing op maat. Dan moet je even iets laten weten via het contact formulier of via een DM op Instagram.