Vervolg op blog van vorige week. 5G heeft nog veel meer gevolgen dan enkel de schadelijke effecten waar ik het vorige week over had. Radio-ingenieurs en wapenexperts labelen 5G zelfs als een wapensysteem. ‘Oh?’, hoor ik je denken. Ja. Het leger heeft al geruime jaren een wapen dat active denial system heet. Dit is in essentie een zender van radiogolven en millimeter wave golven die tegen een bepaalde frequentie en amplitude uitzendt in een gerichte straal. Sta jij in die straal, dan voelt het alsof je in brand staat. Dit effect is onmiddellijk. Je lichaam reageert instinctief zonder dat jij beseft wat er gebeurt. Deze frequenties liggen in dezelfde range als die van 5G. één bron maakte melding van 30GHz en een andere van 97GHz. Dit wapen wordt ondertussen ook al ingezet door oproerpolitie bij rellen. Waarom worden deze frequenties gebruikt in grote bevolkingscentra? Dus 5G kan je regelrecht beschouwen als een wapen.

Er zijn gevallen bekend van protesten tegen nucleaire bommen in de UK en de katholieken in noord- Ierland die zijn bestraald met microgolven door fracties van het leger. 1953-1959, Rusland bestraalde de Amerikaanse ambassade met non-thermal radiofrequency radiation. Het werd de Moscow signal genoemd. Vele ploegen van ambassadeurs Kregen een diagnose van kanker of andere aandoeningen. En werden op die basis thuisgeschreven.

Radiogolven en hersengolven zijn beiden vormen van electromagnetische straling. Het grote verschil is hun frequentie. Hoeveel iedere golf piekt per seconde. Elektriciteit van het stopcontact heeft een frequentie van 50 Hz. Radiogolven zijn hoger dan hersengolven die maar schommelen tussen 1Hz en 100Hz. Hersengolven zijn zo zwak dat zij slechts een miljoenste zijn van de sterkte van het aards magnetisch veld.

Entrainment van je lichaam

In elecktromagnetisme is er zoiets als entrainment. Wat dit wil zeggen is dat frequenties kunnen verstoord en beïnvloed worden en zelfs kunnen overgenomen worden. Dus als jij constant in een elektro-soep rondloopt met frequenties tussen 700MHz en 2,5GHz, dan heeft dit zeker en vast gevolgen op de werking van je hersenen. Een van de symptomen van Electrosensitiviteit is niet voor niets ‘brainfog’. Als je een soort van waas in je gedachten hebt, je kan moeilijk nadenken, geen gedachten ordenen. Dat noemt men Brainfog.

En als we nu eens echt ‘the rabbit hole’ induiken? Als je hersenen verstoord zijn, dan heeft dit ook gevolgen op je humeur, je denken, je emoties en zelfs je waarnemingen (horen, zien etc). Het kan zelfs agressie en depressie opwekken. Wat met al die uitbarstingen van geweld van de afgelopen jaren? Die bevinden zich steevast op plekken met een hoge concentratie aan zendmasten. Waarom denk je dat veel van die relschoppers jonge volwassenen zijn? Die bevolkingsgroep is verknocht aan smartphones (al is de bevolkingsgroep na hen -10 tot 16 jaar- flink bezig de smartphone af te zweren).

Een technologie met deze effecten heet phychotronic technology. En in combinatie met voorgaande alinea is er zelfs sprake van psychotronic weapons. Een andere naam hiervoor is ook directed energy weapon, Kortweg DEW. Een van de meest gekende DEW technologiëen zijn lasers.

5G uitrol ruikt naar vis

De uitrol van 5G is trouwens ook nog eens een onfris zaakje. Van geheime illegale 5G testen in bevolkingscentra, 4G LTE hernoemen naar 5G als marketing-bedriegerij, het ronduit forceren van de uitrol van 5G stations tegen de wil van de bevolking én van de steden in. En meer schandalen dan ik nu kan opzoeken. Overigens probeert de kabelindustrie ook een graantje mee te pikken.

Maar waarom is er zo een push voor 5G? I
k vermoed dat het deels te maken heeft met centen. De move naar 5G betekent zo obsceen veel winst voor de telecom industrie dat het moeilijk te becijferen valt. Letterlijk het ganse netwerk van provider naar klant moet opnieuw gebouwd worden. Er moeten honderd keer meer antennes/stations bijkomen dan dat er nu al zijn. Ook toestellen van eindgebruikersmoeten nieuwe hardware krijgen. En dat is enkel voor bestaande infrastructuur. Daarnaast kunnen megabedrijven zoals Google, Facebook, Amazon en Microsoft hierop teren en zodoende 1000x meer te weten komen over ons dan nu al het geval is. Ook de energie-industrie met zijn zogezegde “smart” meters profiteren hier waanzinnig van. Ook 3D-mapping van huizen en omgeving en localisatie van devices en mensen tot op centimeters nauwkeurig is mogelijk. Met andere woorden, het beetje privacy en vrijheid dat we nog hadden wordt genadeloos weggevaagt.

Hier wordt genadeloos rond doorontwikkeld. Men wil buiten al die miljarden nieuwe zendstations zelfs vanuit de ruimte gaan bestralen. SpaceX heeft toelating van de FCC om meer dan 7000 5G satellieten in de ruimte te brengen. Met als doel een totaal van 12000. Zij zijn niet de enige, ook OneWeb met 4,560 satellites, Boeing met 2,956 satellites, Spire Global met 972 satellites.

Empowerment

Vergezocht allemaal? Ik raad iedereen aan vooral zelf op onderzoek uit te gaan. Zoek zelf informatie op over 5G en over EMF velden, microgolven. Onderwijs jezelf hierover. In een van mijn volgende blogs zal ik hiervoor handvaten aanreiken. Onderwijs nadien ook anderen. Er zijn verschillende dingen die wij kunnen doen. Een ervan is mensen bewust maken van de hele problematiek. Dat is de sleutel. Praat met zo veel mogelijk mensen, stuur dit artikel door of een van de links erin. Kijk of er in jouw buurt rare kastjes verschijnen aan huizen of lantaarnpalen. Let op zogezegde 5G IOT“ innovatiecentra” die momenteel zijn opgericht of opgericht zullen worden. Er zijn al 5G testlabs in Brussel en Antwerpen. Let op als mensen plots met vage klachten van hoofdpijn, een waas in hun hoofd, tintelingen in hun lichaam naar je komen. Informeer je buren en praat met beleidsmensen van je stad, gemeente, dorp. Uit je bezorgdheden en toon hen de wetenschappelijke bewijzen.

We zijn niet machteloos!