Owkey, de laatste 2 maanden leek het alsof ik van de aardbol verdwenen was. Maar daar gaat (hopelijk) nu wat meer in veranderen. Wat waren die 2 maanden intens zeg! Ik heb dan ook veel te vertellen. Maar tegelijk ga ik ook een aantal dingen niet vertellen omdat de situatie dat vereist.
Om te beginnen heb ik in maart erg veel gezondheidsproblemen gehad. 2 keer een dikke week echt zwaar ziek geweest. Waardoor de rest van de maand opging aan het recupereren daarvan. Dit gekoppeld met een erg druk schema en het zoeken naar een work/life balans, liet gewoon geen ruimte voor iets anders.

Maart legde ook de zaadjes voor een absoluut chaotisch en rampzalig April. Als ik even plat mag zijn kan je het gerust wel een clusterfuck maand noemen. Waar ik in maart een volle mindspace ervoer waar er geen ruimte was voor iets anders, was dat in april zelfs een negatieve volle mindspace. Waar ik zelfs te kort schoot aan “ruimte in je hoofd”. Dit was een waanzinnig intense rit! En langzaam maar zeker raken de dingen een voor een opgelost, maar we zijn er nog niet. Toch kan ik al een beetje beginnen uitkijken naar wat broodnodige ademruimte die ik absoluut wel heb verdiend.

Ik ga die dan ook zeker en vast nemen. Want even decompressen is een must voor ik verder ga. Langs de andere kant ga je ook sporadisch van mij blijven horen. Omdat de dingen die ik in het verleden al goed had voorbereid, eindelijk tot leven gaan komen. Dat is gelijk de reden waarom die tegenstelling kan. Het zijn plannen die reeds kant en klaar in mijn schuif lagen. Daar heb ik geen werk meer aan.

Tevens komen we dan aan bij mijn E-book, waar ik de eerste 3 maanden al heel stevig aan heb gewerkt. De laatste hoofdstukken zijn geschreven. En nu zit het boek in een feedback fase en ligt het op het bureau van mijn editor voor een finale check. Wat feedback betreft komen er wel “raving reviews” binnen. Dat geeft mij zoveel voldoening en bevestiging dat ik goed werk heb afgeleverd. Daarna moet de layout nog wat afgewerkt worden en lanceer ik het. Zoals de “kaarten” nu liggen zal dit in de laatste 2 weken van juni gebeuren. De richtprijs daarvoor is 10 tot 12 euro. In ruil daarvan krijg je een hele handige tool om mee te werken en een mooi overzicht van de mogelijkheden van parental control software en hoe je die inzet om je digitaal welzijn te bevorderen.

Tevens kan ik nu ook via deze blog de cover van het E-book presenteren. De mensen die mij op instagram volgen hebben die preview al gehad en krijgen ook regelmatigere updates. Dus check zeker en vast mijn instagram kanaal ook!