JA! De grote aankondiging is aangebroken! De Big Reveal en officiële lancering van mijn lang aangekondigde ebook.

‘Parental control tools gebruiken voor digitaal welzijn.’

Het is een parel van 20 pagina’s geworden vol met informatie, handvaten en manieren over hoe je die rare parental control tools kunt gebruiken om je digitale gezondheid op te krikken.

De meeste mensen denken dat je kinderen zo gaat controleren, je kan hen in de plaats daarvan ook gaan begeleiden.

Ontdek in dit boek hoe je dat doet en ga met mij mee in een grand tour langs de beste, meest geavanceerde en gemakkelijkste programma’s om dit goed te doen.

Dit boek is geschikt voor zowel ouders, volwassen personen die zichzelf limieten willen opleggen alsook voor therapeuten en begeleiders allerhande.

Het boek kost 12,49 en is de prijs meer dan waardig. Je kan hem bestellen op mijn Ko-Fi page. Er zijn 2 versies van het boek. Hij is beschikbaar als PDF en als reflowable Epub formaat. De PDF kan je op elke computer open doen, voor smartphones heb je een speciale pdf reader app nodig.

Voor mensen met tablets en e-readers is er het (reflowable) epub formaat. Zo is er voor nagenoeg elke situatie een oplossing. Ik hoop dat je even veel van dit boek gaat genieten als ik deed bij het schrijven. En dat je de tools en methoden in de praktijk kunt toepassen.