Vrienden, mede-creative mensen en onafhankelijke professionals waar ik mee in contact sta

Yfke Laanstra(futurist, spreker, trainer en auteur): http://www.yfkelaanstra.nl/

Ze is gegrepen door het vinden van antwoorden op de grotere vragen in het leven zoals ‘wie ben ik?‘, ‘wat ben ik?’ en ‘waarom ben ik hier?‘ Te ontdekken wat het werkelijk betekent om Mens te zijn. Om volledig aanwezig te zijn, in jezelf, met de ander en in de wereld. Juist in de tijd waarin we nu leven, waar technologie booming is, is (en wordt) deze zoektocht belangrijker dan ooit. 

Misses Lee (blogster) https://missesleeblog.wordpress.com/

Misses Lee schrijft over zelfzorg, imperfectie, liefdevol ouderschap, bewust opvoeden en ecologisch leven.
Ze schrijf het liefst over het ouderschap en alles wat erbij komt, over hoe ze er bewust probeer mee om te gaan, en over de 2 zonnetjes aka inspiratiebronnen in haar leven. Oordeel vooral zelf

Christine Wittoeck (Digital Detox Academy)

Zij gelooft dat we gezond en bewust kunnen omgaan mét digitale communicatie. Zij wil digitaal welzijn faciliteren in teams en bedrijven met concrete, praktische en interactieve opleidingen en trajecten.

Organisaties:

(lid van) Vereniging ElectroHyperSensitieviteit Vlaanderen

Welkom bij de Vereniging Elektro­­Hyper­Sensi­tiviteit Vlaan­deren. Via deze web­site wil­len we men­sen die lijden aan elek­­­tro­­­­hyper­sensitiviteit (EHS) onder­­­steu­nen.
EHS is een over­­ge­­voelig­­­­­heid voor elektro­magnetische vel­­­­den.

(lid van) http://www.beperkdestraling.org/
Beperk de Straling is een groep van burgers die zich zorgen maakt over de exponentiële toename van de stralingsniveau’s waaraan de bevolking wordt blootgesteld.

http://www.stralingsarmvlaanderen.org/
Burgers die zich inzetten voor een wereld met minder elektrosmog.
Binnen de onafhankelijke werkgroep “StralingsArmVlaanderen” (S.A.V.) bundelen wij onze krachten.

http://coeursdehs.fr/
We are an association of Human Beings Sensitive to electromagnetic fields and of Solidary Human Beings, aware of EMF impact on health.

www.hippocrates-electrosmog-appeal.be


Stop5G.be

Het collectief stop5G.be werd opgericht op 14 november 2019 naar aanleiding van de overhandiging van de internationale petitie tegen 5G aan de bevoegde ministers op alle beleidsniveaus, zowel federaal als regionaal

De primaire doelstelling van het collectief is het stopzetten van de implementatie van 5G, de 5e generatie van mobiele telefoniestandaarden.
Facebook stop 5G Belgie(NL)